Σεισμοσ Κρητη / Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - MPOUFAKOS.COM
ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - MPOUFAKOS.COM from 3.bp.blogspot.com
Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Griech. Inseln - www.oksys.at
Griech. Inseln - www.oksys.at from cdn.simplesite.com
Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Κρήτη: Μια ξεχωριστή βάπτιση για έναν μπαμπά που
Κρήτη: Μια ξεχωριστή βάπτιση για έναν μπαμπά που from www.newsit.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα στο νησί, καθώς σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος . Ισχυρός σεισμός έντασης 4,4 ρίχτερ με επίκεντρο το αρκαλοχώρι που μάλιστα έγινε αίσθητος σε ολόκληρη την κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Χάρτης που εμφανίζει το επίκεντρο του σεισμού των 5.8 ρίχτερ που σημειώθηκε στo αρκαλοχώρι της κρήτης στις 27 σεπτεμβρίου 2021, καθώς και τις περιοχές που έγινε . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Σεισμοσ Κρητη / Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο .. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης στις 12.24 σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου  σεισμοσ. Ο πιο ισχυρός σεισμός και τρίτος .

0 Response to "Σεισμοσ Κρητη / Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Στη δεύτερη καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τον σεισμό της 27ης σεπτεμβρίου 2021 στην περιφέρεια κρήτης, προχωράει σήμερα δευτέρα το υπουργείο ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel